Stemonthulling

KOREN

KOORZANG
 

"Zingen verbindt de geest met het hart en het hart met de ziel" (Neale Donald Walsh)

Heb je altijd al in een koor willen zingen, maar ben je onzeker over je stem.... dan is het mogelijk in een van mijn koren te zingen. Zie hieronder bij: Mamoré, Encanto in Alkmaar of het Parcivalkoor in Hoorn. Ook in deze koren werken wij aan aan de opening van ons lichaam als instrument en het ontstaan van een gezamenlijke koorklank door middel van de “Werbeck” zangoefeningen. wil je meer inormatie?... Stuur dan een mail naar: info@stemonthulling.nl of bel: 072-5618891

 

 

 

 

 

MAMORÉ is een heel enthousiast gemengd a-capella kleinkoor, oorspronkelijk begonnen als ouderkoor van de Vrije School onderbouw in Alkmaar. Dat zijn we nog steeds...maar er zingen ook mensen van buiten de school mee. Het koor zingt sinds 1992 o.l.v. maria Tomassen. Ons repertoire is breed! Klassiek...renaissance, barok tot moderne composities, en af en toe een programma met wereldmuziek.
Wij zijn erg geinteresseerd in nederlandse composities, uit deze en de vorige eeuw, van Nederlandse gedichten.Wij streven er naar elk jaar 1 of 2 uitvoeringen te hebben. Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereiding van een concert met Nederlands repertoire, . gedichten, teksten, getoonzet door o.a. Jurriaan Andriessen, Ton Klos, en Jetse Bremer.
Ben je geinteresseerd en wil je meezingen? Je bent van harte welkom!

We beginnen elke repetitie met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing.
Wij repeteren elke maandagochtend van 8.45 -10.30 uur in de Rudolf Steinerschool,

Sperwerstraat 1 te Alkmaar/Daalmeer.

 


 

ENCANTO is een gemengd  a-cappella koor o.l.v Maria Tomassen. Ons repertoire bestaat uit Wereld muziek en Spirituele liederen uit verschillende landen en tijden....

We werken toe naar 2 uitvoeringen per jaar... maar het accent ligt voornamelijk op het lekker zingen en ervaren van de klank en de samenklank.

Jaarlijks doen we mee aan de landelijke Korendag voor Vrije School Ouderkoren.

Op dit moment bestaat het koor uit ca. 20 mensen.. maar nieuwe leden blijven van harte welkom!

Wij zingen elke woensdagavond van 20.00 - 21.45 uur.

We beginnen elke repetitie met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing. 

Om 19.45 uur staan de koffie en thee klaar. Wil je meezingen? Kom dan naar de Vrije School Alkmaar, Sperwerstraat 1  AlkmaarPARCIVALKOOR

Gemengd, a-cappella koor van de Westfriese vrijeschool "Parcival" in Hoorn. Dit koor staat o.l.v van Maria Tomassen. 
Ons repertoire bestaat uit wereldmuziek... liederen uit de Renaissance en Barok , Spirituele liederen uit Taizé... maar ook Nederlandse liederen en composities.

Op dit moment heeft het Parcivalkoor ongeveer 17 leden. Wij repeteren elke maandagavond van 20.00 - 21.45 uur in de toneelzaal van de Vrije School aan de Nachtegaal 146 te Hoorn.

We doen jaarlijks mee aan de landelijke korendag van Vrije School Ouderkoren. Daar werd onze bijdrage met véél enthousiasme ontvangen. We kregen veel complimenten over zuiverheid en de prachtige samenklank. 

We beginnen de kooravonden met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing....Wilt u ook meezingen, dan bent u van harte welkom!

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden: info@stemonthulling.nl