Stemonthulling

KOREN

KOORZANG
 

"Zingen verbindt de geest met het hart en het hart met de ziel" (Neale Donald Walsh)

Heb je altijd al in een koor willen zingen, maar ben je onzeker over je stem.... dan is het mogelijk in een van mijn koren te zingen. Zie hieronder bij: Mamoré, Encanto in Alkmaar of het Parcivalkoor in Hoorn. Ook in deze koren werken wij aan aan de opening van ons lichaam als instrument en het ontstaan van een gezamenlijke koorklank door middel van de “Werbeck” zangoefeningen. wil je meer inormatie?... Stuur dan een mail naar: info@stemonthulling.nl of bel: 06-13288651 / 072-5618891

 

 

 

 

 

MAMORÉ is een heel enthousiast gemengd a-capella kleinkoor, oorspronkelijk begonnen als ouderkoor van de Vrije School onderbouw in Alkmaar. Dat zijn we nog steeds...maar er zingen ook mensen van buiten de school mee. Het koor zingt sinds 1992 o.l.v. Maria Tomassen.

Ons repertoire is breed! Klassiek...renaissance, barok tot moderne composities, Nederlandse gedichten,  geestelijke, spirituele liederen uit bijvoorbeeld Taizé én wereldmuziek uit alle landen in verschillende talen.

Het plezier in zingen staat op de voorgrond. Met de jaarfeesten zingen we voor de ouders, leraren en kinderen op de school. We streven naar een of twee uitvoeringen per jaar. Rond Kerst hebben we uitvoeringen van een wisselend Kerstrepertoire en we doen 1 keer per jaar mee aan een landelijke korendag.

Wil je  ervaren hoe het is?

Je bent van harte welkom om een keer te komen luisteren of mee te zingen!

We beginnen elke repetitie met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing.
Wij repeteren elke maandagochtend van 8.45 -10.30 uur in het handenarbeidlokaal van de Rudolf Steinerschool, Sperwerstraat 1 te Alkmaar/Daalmeer.

 

 

 

ENCANTO is een gemengd  a-cappella koor o.l.v Maria Tomassen. Ons repertoire  is breed: Klassiek, Barok, Wereld muziek, Nederlandse gedichten en Spirituele liederen uit verschillende landen en tijden....

We werken toe naar 2 uitvoeringen per jaar... maar het accent ligt voornamelijk op het lekker zingen en ervaren van de klank en de samenklank.

Jaarlijks doen we mee aan een landelijke Korendag en dat is ook altijd héél inspirerend. Luisteren naar elkaar en samen zingen.

Op dit moment bestaat het koor uit ca. 20 mensen.. maar nieuwe leden blijven van harte welkom!

Wij zingen elke woensdagavond van 20.00 - 21.45 uur in de euritmiezaal van de Rudolf Steiner School Alkmaar, Sperwerstraat 1  Alkmaar

We beginnen elke repetitie met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing. 

Om 19.30 uur staat de thee klaar.

Wil je het een keer ervaren? Kom een keer langs en luister of zing mee.

Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie en/of je aanmelden mail dan : info@stemonthulling.nl of bel: 06-13288651 / 072-5618891PARCIVALKOOR

Gemengd, a-cappella koor van de Westfriese vrijeschool "Parcival" in Hoorn. Dit koor staat o.l.v van Maria Tomassen. 
Ons repertoire bestaat een rijk en gevarieerd repertoire: Wereldmuziek uit verschillende landen en in vele talen... liederen uit de Renaissance en Barok, Spirituele liederen bijvoorbeeld uit Taizé... maar ook composities van Nederlandse gedichten.

Op dit moment heeft het Parcivalkoor ongeveer 20 leden. Wij repeteren elke maandagavond van 20.00 - 21.45 uur in de toneelzaal van de Vrije School aan de Nachtegaal 146 te Hoorn.

We streven naar een of twee uitvoeringen per jaar, maar het accent ligt vooral op het plezier in het samen zingen. Met de jaarfeesten zingen we op school voor de ouders, leraren en de kinderen. Ook doen we een keer per jaar mee aan een landelijke korendag ergens in het land.

We luisteren daar naar elkaars repertoire en zingen ook samen. Héél inspirerend!

We beginnen de kooravonden met zangoefeningen gebaseerd op de Werbeckzangscholing....

Wil je ook meezingen, of wil je het een keer ervaren, dan ben je van harte welkom!
Wil je meer informatie of je aanmelden, mail dan:  info@stemonthulling.nl 

of bel: 06-13288651 / 072-5618891